![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | وبلاگ ها | اساسنامه فعالیت در فروم | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت گذاری به فرم خوانده شده |
|
||||||
|
![]() |
|
|
LinkBack | امکانات | حالات نمایش |
|
|
#2 |
|
انجمن خانه و خانواده؛ بخش شعر
![]() موقعیت: به سرنوشت بگویید: اسباب بازی هایش بی جان نیستند آدمند...
تشکرها: 5,566
تشکر شده 5,340 بار در 2,730 پست
چوق:
650,146
|
سلام مجدد
توی یکی از تاپیکها دیدم پستهای من ویرایش شده و دلیل ویراش نوشته شده که لطفا مطالبتون رو در يك پست بزنيد خب من مطلبی که درج کرده بودم هر کدومشون متعلق به یه فرد بودومفاهیمی مجزا داشت یعنی همش برا یه نفر نبود که من همشو یجا بنویسم جای تعجب داشت برام واقعا .... یا بعد از درج یه تاپیک و نوشتن دلیل درجشو توضیحش دیدم برام نوشته بودن که دلیل درج این تاپیک چیه واقعا... بگذریم.... من حتما سعی میکنم به قوانین هرفارومی احترام بذارم و رعایت کنم یعنی من اگه انلاین شدم همه مطالبمو توی اون لحظه برا "همه" توی یه پست باید بنویسم؟؟؟؟ گای هم احساس میشه از نظر خودم توی تاپیکهایی مطالب خرد خرد درج شه تا دقت نظر و حوصله ی خوندن اون پست بهتر باشه همینطور کهتوی روشهای مطالعه هم داریم که موقع نت برداری روی هر برگه مطالب به صورت فشرده و زیاد نباشه و در حجمی زیبا باشه که با سرعت بخونیمشون و قابل پذیرش تر باشه وقتی انبوهی از مطلب یهجا درج میشه من خواننده وکاربرنوعی شخصا حس خوندشنو یجا ندارم و میرم پست بعدی [برای مشاهده لینک ها، لطفا ثبت نام کنید] ![]() گاهی خود را گم کن در تنهائیم گاهی هم هوای بودنم را آرزو باش |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
سر دبیر
![]() |
نقل قول:
از فعاليت خوبتون در قلمرو بسيار سپاسگذارم ![]() در مورد انتقادتون بايد بگم كه تاپيك هاي سرگرمي خواهان زياد داره و بسياري از كاربران در اون شركت مي كنند و پست در تاپيك هاي سرگرمي زياد زده ميشه ، اين كار رو دوست عزيزم محمدعلي انجام دادن كه مرتب باشه و هم اينطوري براي شما بهتره كه در يك پست همه حرف هاي دوستان رو نقل قول مي كنيد و پاسخ ميديد و هم براي كاربر ديگه خوبه كه پاسخ شما رو در يك پست ميبينه و مجبور نيست كه پاسخ شما رو براي هر كاربر در چندين پست ببينه، به نظر شما اينطوري كه مرتب باشه بهتر نيست؟؟ درسته تاپيك هاي سرگرمي جزء پست ها به حساب نمياد ولي بايد مرتب و منظم باشند تا هم شما از خوندن مطالب لذت ببرين و هم ديگران اما در خارج از تاپيك هاي سرگرمي و در تاپيك هاي ديگر اگر مطلب شما زياد بود مي توانيد در چندين پست بزنيد ولي تاپيك هاي سرگرمي كه جوابشون 1 خط بيشتر نيست بهتره توي يك پست زده بشه كه آشفتگي و نا مرتبي توي اون تاپيك ايجاد نشه
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
سر دبیر
![]() |
نقل قول:
اينجا هيچ كس از مديرا بدشون نمياد كه كاربراي گلي چون شما فعاليت كنند بلكه خيلي هم دوست دارند كه شما و دوستان عزيز هميشه در فروم حضور داشته باشيد و فعاليت كنيد حضور شما و ديگر دوستان باعث افتخار ماست
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
چوق:
650,146
|
میسی میسی میدونمممم
![]() ![]() اینو باسه روشن تر شدن نوع نگارشم توی پستها باسم سوال پیش اومد گفتم بپرسمش
![]() گاهی خود را گم کن در تنهائیم گاهی هم هوای بودنم را آرزو باش |
|
|
|
|
|
#7 |
|
چوق:
650,146
|
سهلام
![]() تالار دانلود موسیقی خیلی از لینکای دانلود قبل درج شده چرا دوباره تاپیکش درج میشه؟ ![]() خوب به نظر خود من بهتره قبل درج لین دانلود خود بچهه ا موسیقیو گوش بدن بعد میفهمن بوده یا نه
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() تاریخ عضویت: April 2010
موقعیت: پیش امام رضا
تشکرها: 6,774
تشکر شده 11,174 بار در 4,461 پست
چوق:
497,771
نامبرده شده: 155 پست
برچسب زده شده: 217 تاپیک
|
نقل قول:
با دبیر انجمنش هماهنگ میکنم تا طی یک اقدام حماسی، همه تاپیکهای تکراری رو شناسایی کنه و بفرسته سطل زباله... مرسی که اطلاع دادی...
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
چوق:
650,146
|
مرسی مدیر خوش اخلاق با روابط اجتماعی خوف
برا حسن توجهتون به موراد مطرح شدههمه تاپیکها نه اما چند تاشونو توی خود تاپیکها نوشتم بقیشونو نگاه نکردم هنوز اخه من موسیقیو خیلی دوس دارم باسه همین لینکایی که اهنگاشونو خوشم میاد دان میکنم و بلتم چیا هسن جای اون سیگار برگه معتاده اون شکلکه گل دسشه میذاشتین خوب لازم میشه تو ارسال سریع
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() تاریخ عضویت: April 2010
موقعیت: پیش امام رضا
تشکرها: 6,774
تشکر شده 11,174 بار در 4,461 پست
چوق: